Jugo Terror - LARP

23. 06. 2023, 15:00, MKC Ljutomer

Vstopite v svet igre vlog JUGO TERROR

Ljubitelji akcijskega igranja vlog vas vabimo, da v petek 23. junija z nami vstopite v akcijski svet jugoslovanskih veteranov, ki so preživeli grozljivo misijo… Ker vas krvava trupla umorjenih pionirčkov ter mladincev iz spodletele reševalne misije še leta kasneje spremljajo v nočnih morah, je čas, da se preživeli zopet srečate in počastite padle tovariše.

Igra JUGO TERROR je namenjena polnoletnim ljubiteljem akcijskih in triler filmov, ter prav vsem drugim, ki vas zanima preizkusiti to novo obliko izkustvenih iger. Igra je primerna za začetnike, za udeležbo pa je potrebna prijava preko https://forms.gle/vtruzmY83Jo1UAXW8

LARP ali "akcijsko igranje vlog" (eng. "Live Action Role-Playing") je oblika zabavnih iger, kjer se sodelujoči preko kostuma in scenografije skupaj potopimo v izmišljene like, ki jim s svojimi dejanji za nekaj ur vdihnemo življenje in skupaj zgradimo zgodbo v izmišljenem svetu! V LARP igrah ni zmagovalcev - cilj so dogodivščine ter zgodbe, ki si jih udeleženci zgradimo. Ekipa Zavoda EREA smo že vrsto let navdušenci nad akcijskimi igrami vlog in te radi uporabljamo tako v zabavne kot izobraževalne namene, doma in drugod po svetu.
Vabljeni, da se nam pridružite!