Prihaja Prekletstvo Valburge

Valburga still 1024 x 429

Ponosno napovedujemo slovensko premiero horror komedije Prekletstvo Valburge, novega filma Tomaža Gorkiča, ki nas bo z ekipo filma tudi obiskal.

Prekletstvu Valburge boste na letošnjem Grossmannu lahko podlegli kar dvakrat, in sicer v četrtek, 18.7. ob 18h in v soboto, 20.7. ob 22h, obakrat v ljutomerskem Domu kulture.

Potem, ko je z Idilo poskrbel za prvo pravo slovensko grozljivko, Tomaž Gorkič s Prekletstvom Valburge prinaša politično nekorektno slasher komedijo, v kateri se solze smeha mešajo s hektolitri krvi. V zvezdniški zasedbi se poleg Jurija Drevenška, Marka Mandiča, Saše Pavlin Stošić, Tanje Ribič, Jonasa Žnidaršiča in Katarine Stegnar znajdeta tudi glasbenika Niklas Kvarforth (The Shining) in Grega Skočir (Big Foot Mama), soavtor glasbe pa je pod imenom Blue Detective Andy LaRocque (King Diamond).

Tomaž Gorkič bo na letošnjem Grossmannu gostoval še s kratkim filmom Metod, ki se bo potegoval za prestižno nagrado Melies d'argent, ki jo podeljuje Evropska federacija festivalov fantastičnega filma.

Pokrovitelji

Partnerji